Gefüllte Pilze / Mantar Dolmasi
Zutaten :
1400 g Champignons
Für die Füllung :
Stille von den Pilzen
300 g Rinderhackfleisch
1 Mittl. Zwiebel
2 El Tomatenmark
Gewürze : 30 g Rinder brühe ,Salz ,Edelsüss Paprika , Pfeffer
Für das Garnieren
450 g Geribene Käse ( Gouda Jung )
Türkce
Malzemeler :
Dolma ici icin :
Mantarlarin saplarin muz olarak
kiymalana karistirlalim
kiymalana karistirlalim
1400 g mantar
300 gr kıyılmış sığır eti
1 orta soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Baharatlar: 30 g sığır et suyu, tuz, tatlı biber, biber
Üzerine icin :
450 gr rendelenmiş peynir
450 gr rendelenmiş peynir
Kommentare
Kommentar veröffentlichen